Hirdetés

viragtarto.lap.hu / Webáruházak: fából készült virágtartók

Webáruházak: fából készült virágtartók

Fali-, függő-, álló virágtartók. Virágkosarak.

Formás növénytartókkal : gyökeresen megváltoztatható egy kert összképe.

A Kft fő tevékenységi területéhez tartozik: a kertépítéshez és díszítéshez használatos virágtartó rendszerek, elsősorban fa készítmények gyártása, értékesítése valamint a mezőgazdasági szolgáltatás; a virág és dísznövénytermesztés, forgalmazás, a díszítés, a kertépítés.

Webáruházunkban közel 1000 áruból lehet rendelni. Pl.: fonott és faáruk, kosarak, fatálak, bútorok, fiókok, polcok, kerámiák kerttől a konyháig, képek, faszobrok, virágtartók, dézsák.

A virágtartóba és teknőbe közvetlenül be lehet ültetni a virágokat és dísznövényeket, vagy azokat díszburkolatként lehet használni. A virágtartók minőségi, 25 mm-es gyalult deszkákból készülnek.

Régi polgári otthonok hangulatát idéző, nagyrészt tömörfából készülő virágtartó, rendkívül igényes kidolgozással. A Senator bútorcsalád kiegészítője, mely önállóan is rendelhető.

A fa feldolgozott állapotban egész életünket behálózza. Ez az oldal minden olyan linket igyekszik összegyűjteni, ami a fa kitermelésével, feldolgozásával, fából készült termékek előállításával, az előállításukhoz szükséges segédanyagokkal, gépekkel, szerszámokkal foglalkozik. Felöleli a gyűjtemény a famunkásság művészi és népi feldolgozási oldalát, a fafajták bemutatását is.

A fonottbútor lap célja, hogy átfogó tájékoztatást nyújtson azok számára, akik fonott bútorokkal szeretnék otthonukat berendezni, kiegészíteni. Az oldal összefoglalja a rattan-, bambusz-, tengerifű-, sás-, fűz-, vízijácint-, banánlevél-, gyékény-, szizál-, stb. alapanyú termékeket gyártó és forgalmazó cégeket.

A rattan egy olyan természetes alapanyag, amely sokoldalúan felhasználható bútorként és lakásdekorációként. A lap célja, hogy átfogó tájékoztatást nyújtson azok számára, akik rattan bútorokkal, kiegészítőkkel szeretnék berendezni és/vagy átalakítani otthonukat, környezetüket.

Hirdetés
Meghatározás:

Webáruházak, online vásárlási lehetőség: Ebben a kategóriában a jellemzően fából (fűz, fenyő, tölgy, mahagóni, akác, nyírfa), vagy hasonló természetes anyagból (pl. rattanból, bambuszból) készült virágtartók forgalmazói találhatók.

Webáruházak, online vásárlási lehetőség: Ebben a kategóriában a jellemzően fából (fűz, fenyő, tölgy, mahagóni, akác, nyírfa), vagy hasonló természetes anyagból (pl. rattanból, bambuszból) készült virágtartók forgalmazói találhatók.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Webáruházak: fából készült virágtartók
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés